Βάλσαμο γενειάδας

με βιολογικό ελαιόλαδο, βαλσαμικό έλαιο και έλαιο jojoba 

Είναι ένα φυσικό προϊόν που τρέφει τις τρίχες του προσώπου σε βάθος, προσφέροντας ενυδάτωση και λύση στο πρόβλημα της μη φυσιολογικής τρίχας του προσώπου.

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα και τρίψτε στην παλάμη των χεριών σας μέχρι να γίνει ομαλή. Στη συνέχεια, εφαρμόστε στο μουστάκι σας ή γενειάδα και μασάζ ήπια για να εξαπλωθεί ομοιόμορφα.

Αντρική κρέμα προσώπου & σώματος 

Κρέμα προσώπου - σώματος, για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ανδρικού δέρματος, με αρρενωπό άρωμα. Eνυδατώνει βαθειά την ανδρική επιδερμίδα και την προστατεύει από τις συνέπειες της  παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες  και ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα του προσώπου, μετά το ξύρισμα, λειτουργώντας και σαν After shave balsam. Ιδανική σύνθεση, χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, την βιολογική Αλόη, καθώς και την Αλλαντοΐνη, την προβιταμίνη Β5  την βιταμίνη Ε και τις πρωτεΐνες σιταριού, που περιέχει. Προσφέρει βαθειά ενυδάτωση, αναζωογόνηση, ανανέωση και προστασία. Ιδανικό προϊόν δύο  σε ένα, κατάλληλο για όλους τους τύπους ανδρικής επιδερμίδας.

Rizes Crete © 2020

Crete - Greece

ALL PRODUCTS ARE TRANSLATED IN GREEK, ITALIAN & GERMAN IN OUR E-SHOP