Rizes Crete © 2018

Κρήτη - Ελλάδα

Pay securely with credit or debit cards

@stoixeiagra

Λάδι ελιάς

Τα οφέλη του ελαιολάδου για το δέρμα είναι γνωστά από την αρχαιότητα. Ο Όμηρος το περιέγραφε σαν “Υγρό χρυσό”. Οι Φοίνικες, οι Αιγύπτιοι, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι το χρησιμοποιούσαν για αντιγηραντική θεραπεία, επούλωση πληγών και ενυδάτωση του δέρματος. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, φυσικά λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά στοιχεία. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Α, πολυφαινόλες και φυτοστερόλες, προλαμβάνει τη γήρανση, ενυδατώνει, αναζωογονεί και διατηρεί την ελαστικότητα και την απαλότητά της επιδερμίδας.

Λάδι καρύδας

Το φυσικό λάδι καρύδας περιέχει λαουρικό οξύ, μυριστικό οξύ, καπρυλικό/καπρικό οξύ, βιταμίνη και άλλα πολύτιμα λιπαρά οξέα. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό, γιατί περιέχει μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια που είναι φυσικά λίπη και εισχωρούν βαθιά, ενυδατώνουν και δρουν προστατευτικά ενάντια στην περιβαντολογική μόλυνση και τις ελεύθερες ρίζες.Η χρήση του συνιστάται για τη φροντίδα του σώματος και των μαλλιών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα σε ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες λόγω των εξαιρετικών ενυδατικών και μαλακτικών ιδιοτήτων του.

Λάδι αργκάν

Το έλαιο αργκάν παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan και είναι γνωστό για τις θρεπτικές καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα ωμέγα 6 και 9. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και αποτελεί σύμμαχο κατά της ακμής.

Λάδι τριαντάφυλλου

Mε υπέροχο αιθέριο έλαιο Rosewood oil και εκχύλισµα καρπών άγριας τριανταφυλλιάς. To λάδι αυτό (ROSEHIP OIL) βοηθάει στην επούλωση των ουλών, της ακµής, συµπτώµατα δερµατίτιδας, εκζεµάτων, φωτογήρανσης, ευρυαγγείες, κιρσούς, ραγάδες και ήπια ηλιακά εγκαύµατα. Eνισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και έχει αντιοξειδωτική δράση. Ενισχυµένο µε λινολεϊκό, ολεϊκό οξύ και βιολογικό ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου, του λαιµού και του ντεκολτέ. Το αιθέριο έλαιο από ροδόξυλο, δίνει µια αίσθηση ευεξίας, ενώ έχει και ήπια αντισηπτική και αντιµικροβιακή, καθώς και αγχολυτική και αφροδισιακή δράση. Έχει γλυκό φρουτώδες και ξυλώδες άρωµα, το οποίο απελευθερώνει συναισθήµατα και την έκκριση ορµονών και ενζύµων.

Λάδι αβοκάντο

Το λάδι αβοκάντο είναι ένα θρεπτικό λάδι, πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες A,B,C,D,E,H. Επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση , δίνοντας του τροφή και ισορροπία. Οι βιταμίνες B και E δρουν ενάντια στη γήρανση. Η χρήση απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα, ενώ τονώνει το τριχωτό της κεφαλής. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Λάδι άρνικας

Το λάδι άρνικας είναι το ιδανικότερο λάδι μασάζ κατά των πόνων των αρθρώσεων και των μυών. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και αναζωογονεί το νευρικό σύστημα. Το λάδι άρνικας χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία μωλώπων, φλεβίτιδας και για τσιμπήματα εντόμων.

Δαφνέλαιο

Εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε λάδι ελιάς. Πλούσιο σε βιταμίνη E και λιπαρά οξέα, τονώνει και προστατεύει τη δομή της τρίχας, δυναμώνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά. Ιδανικό για την αντιμετώπιση της εποχιακής ή μόνιμης τριχόπτωσης για άντρες και γυναίκες.

Λάδι αλόης

Λάδι Αλόης Πλούσιο έλαιο σε βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Α και ουσιώδη λιπαρά οξέα. Κατάλληλο για αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα, προστατεύει και συσφίγγει. Ενυδατώνει και καταπραύνει την επιδερμίδα. Ιδανικό για εγκαύματα, εκζέματα και άλλες παθήσεις του δέρματος.